Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Syvstjerneskolens it-elevpatrulje til stort arrangement i Farum Arena

Kan elever hjælpe og undervise lærere omkring inddragelse af teknologi i undervisningen? Det var præcist det som skete tirsdag d.4 september i Farum Arena, hvor Syvstjerneskolens it-agenter, var en del af det store kommunale arrangement.

Det blev arbejdet med kreativitet, samarbejde, kodning, brug af medier og masse andet teknologi, som eleverne skulle formidle til lærerne/pædagoger fra 4.årgang.

TV2-Lorry var forbi og filme, og lavede et meget fint indslag, med fokus på elever og lærere fra Syvstjerneskolen.

Se mere her:

Flyvende fra start

Så er vi igang igen😃

På 5.-6. årgang  blev året skudt igang med en flot kreativudsmykning med 1 og 3 dimensionelle luftballoner.

Syvstjerneskolen har en hjertestarter

Placering:

Hjertestarteren er placeret udendørs i et mindre, ulåst metalskab. På murstensvæggen, før indgangspartiet med den hvide, dobbelte skydedør, som er ved musiklokalets ydermur/festsalsindgangen.

Læs mere om hjertestarteren her