Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Syvstjerneskolen og Rynkeby løb for Børnecancerfonden.

Der var 141.616 gode grunde til, at sveden piblede frem på panderne af eleverne dagen inden påske. Der blev løbet og kæmpet for hver eneste af de 141.616 kr., som Syvstjerneskolens elever i 0.-6. klasse løb ind i den gode sags tjeneste. Kulissen var Lille Hareskovs bakkede terræn på en kold og solskinsfyldt forårsdag. Motivationen var i top hos alle deltagere, da der i skoleløbet blev løbet for at samle penge ind til børnecancerfonden.

Ruten var en rundstrækning på 500 meter i kuperet terræn. Efter hver runde stod lærere og pædagoger klar med tusser til markering af endnu en gennemført omgang og masser af opmuntrende ord. "Kan jeg nå en runde til?", "Jeg giver den fuld gas" og "Kom så!" gjaldede det ud i skoven denne formiddag, alt imens store og små elever løb alt, hvad remmer og tøj kunne holde. Efter løbet var særligt de mindste elever både trætte, stolte og tørstige. På skolen ventede kolde juice til at slukke tørsten, og benene de var stadig trætte.

Ledelsen på skolen og Rynkeby vil gerne takke forældre, personale og særligt eleverne, for at gøre dagen til en god oplevelse med fokus på sammen at gøre noget for andre.

Børnecancerfondens midler går primært til den forskning som handler om at gøre behandlingen af børn med kræft bedre - læs mere her: https://boernecancerfonden.dk/det-stotter-du/

.