Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Maskeballet for udskolingseleverne blev en forrygende fest!

Lærerne havde sat rammen med rød løber og fotografering, kandelabre og hvide duge, tjenere og flot menu - og eleverne fyldte rammen med en fantastisk stemning!

Der blev spist og hygget. Der blev danset på kryds og tværs af klasser - både lanciers og freestyle i disco-kuglens skær.
En ny tradition på Syvstjerneskolen er født - og vi glæder os allerede til næste år!!

Seneste nyhed

Furesø kommunes telefonsystem er ved at blive ændret - og det fungerer endnu ikke

helt optimalt hos os. Derfor kan det af og til være lidt svært at komme igennem.