Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Aktuelt

Sex og samfund besøgte i går Syvstjerneskolen sammen med Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) i forbindelse med organisationens kampagne ”Uge Sex”. Her skulle 4.z. diskutere dilemmaer, der omhandlede adfærd på de sociale medier, og finde fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

For Sophie Løhdes giver det mening at undervise i de sociale medier.

”Det er meget relevant, fordi det sætter fokus på børn og unges trivsel og dermed også på den mentale sundhed – og i den forbindelse at man skal huske at være en god kammerat på de sociale medier” fortæller hun.

Sophie Løhde var også imponeret over elevernes niveau.

”Jeg synes, det var flot, at de var så reflekterede over de fordele og ulemper, der var i de forskellige dilemmaer”, siger hun.

Læs hele artiklen fra Frederiksborg Amts avis her og artiklen fra SN her