Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Aktuelt

Så er årets afsluttende prøver klaret - og vi har udregnet årets karaktergennemsnit på de bundne prøvefag.

Dermed er det også muligt at offentliggøre den positive udvikling, der er i afgangskaraktererne på Syvstjerneskolen.

Tryk på billedet for at se det i fuld størrelse i pdf.

Velkommen til skoleåret 2016/17 på Syvstjerneskolen

En dejlig sommerferie er slut, og vi er startet på et nyt og friskt skoleår med ny energi. Vi håber, at alle har glædet sig til at komme i gang igen – møde kammeraterne og lære en masse!

Lærere og pædagoger har i uge 31 været i fuld gang med koordinering, forberedelse og klargøring til det nye skoleår, så de var klar til at tage imod eleverne d. 8. august.

Læs hele nyhedsbrevet her