Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Aktuelt - Klar? parat? - Skolestart august 2017

Er dit barn født i 2011 eller tidligere, og går det endnu ikke i skole, er det nu tid til indskrivning i børnehaveklasse med start i august 2017.

Skoleindskrivningen i Furesø Kommunes foregår digitalt i perioden 24.10 - 11.11.2016

Der vil blive sendt informationsbrev ud i uge 42.

Syvstjerneskolen vinder filmpris!

Syvstjerneskolen og Ungdomsskolen i prisvindende samarbejde

Fire glade elever tog imod prisen for bedste manus på vegne af valgholdet

Et stærkt samarbejde mellem Syvstjerneskolen og Furesø Ungdomsskole har både givet filmpris og kompetenceløft til Syvstjerneskolens elever.

I weekenden den 2.-4. september tog en flok elever fra Syvstjerneskolen kegler. De vandt nemlig prisen for bedste manus på TheNextFilmFestival, som er en slags DM i ungdomsfilm. Bag successen ligger endnu en succes – nemlig et stærkt samarbejde mellem Syvstjerneskolen og Furesø Ungdomsskole om et valgfag i film.

Læs hele artiklen her