Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Lucia - og juleferie

Traditionen tro har vi haft luciaoptog i festsalen - smukt og stemningsfyldt med søde og seje elever fra udskolingen.

Juleferien nærmer sig - og efter alm. skoledag torsdag den 20. december går vi på juleferie.

Vi starter igen torsdag den 3. januar smiley

FFO Lillestjerne er åben fredag den 21. december kl. 7-16

FFO klub er åben fredag den 21. december kl. 9-17

FFO Lillestjerne er åben onsdag den 2. januar kl. 7-17

FFO klub er åben onsdag den 2. januar kl. 9-17

Mulighed for for morgenåbning for 3. Kl på Lillestjernen kl. 7-9.00 begge dage

Manglende links

Pga. et nedbrud hos Its learnings sidste uge i intra og skoleporten, er stortset alle vores links forsvundet.

Vi arbejder på at genskabe dem.

Uni-login på forældreintra

Almindelig login til Forældreintra ER lukket i dag tirsdag den 4. december

Dvs. du skal som forældre oprette et personligt UNI-login (se bilag nedenfor), hvis du ikke allerede har gjort det.

Fremover bliver det kun dit peronlige UNI-login, der giver adgang til Forældreintra, Meebook og det kommende AULA!

Find Forældreintra via din browser, og Klik på 'Brug UNI-login' på forsiden som det første, og herefter kommer UNI-loginboksen frem, og så skal du følge tegneserien, som er vedhæftet i bilaget.

Pr. 4. december, dvs. nu, kan du kun komme ind på Forældreintra med UNI-login!!

Se her, hvis du har brug for hjælp