Et godt sted at være og at lære

Syvstjerneskolen ligger i dejlige, grønne omgivelser tæt på Hareskoven og de mange søer i området og med sikker skolevej for eleverne.
Vi er begunstiget med glade elever, dygtige medarbejdere og engagerede forældre.
Vi har alle muligheder for en god skole – og det udnytter vi.

Syvstjerneskolen nr. 58 i DK

Opgørelsen over skolernes rækkefølge i forhold til karaktergennemsnit ved afgangsprøverne giver i år Syvstjerneskolen en flot placering som nr. 58 ud af 1516 skoler i Danmark. Det er vi stolte over!

Vi er ligeså stolte over alle medarbejdere, elever, ledelse og forældres indsats og opbakning til i den grad at løfte eleverne både i forhold til resultater og til personlig og social udvikling.

For det fulde overblik: se dette link

Syvstjerneskolens 9. årgang vandt DM i matematik 2016

Lysende hjerner er fremtidens stjerner, og Syvstjerneskolen kan snart sende en sand stjerneregn videre i livet. 9. årgang er netop blevet kåret som Danmarksmestre i matematik 🏆 foran klasser fra 399 andre skoler, efter de i november fik til opgave at udvikle et forløb til matematikundervisningen i 6. klasse. Det fortjener da et like, gør det ikke? Se hele Facebook opslaget fra Furesø kommune her ...

Se også artikel fra Frederiksborg Amtsavis

Ole Lund Kirkegaards univers

Figurerne er lavet af eleverne i 4.z
Klassen har arbejdet med Ole Lund Kirkegaards univers. I dansk har eleverne læst hans tekster, og i billedkunst har de studeret og lært sig hans steg.

Alle de sjove figurer på gangen har eleverne selv opfundet. Der er blevet talt meget om typer og egenskaber - og nogle figurer har deres helt egen historie.

Kommer man ned ad gangen i december, vil man se, at de har forandret sig lidt!!