Bygninger og lokaler

Syvstjerneskolen ligger på to matrikler med ca. 800 m imellem.

Lillestjernen (indskolingsafdeling) har dejlige lokaler i ét plan, hvor de yngste elever har plads og albuerum til skole og fritid både inde og ude.

Syvstjerneskolen (mellemtrin og udskoling) er fordelt på flere bygninger og til dels i to etager. Der er handicapvenlige adgangsforhold flere steder på skolen.

Vi har pæne lokaler og også plads til, at eleverne kan lege og bevæge sig indendørs og udendørs.

ADHD-afdelingen har lokaler både på Syvstjerneskolen og Lillestjernen, og vi nyder alle godt af samværet og samarbejdet.

FFO2/Syvstjerneklubben har egne lokaler og bruger også i høj grad vores udendørs faciliteter som sportsplads og ikke mindst det store bålhus.

Skolens bygninger og faciliteter

Syvstjerneskolen (idag 3.-9.kl) stod færdig i 1962 og har siden da fået bygget til og renoveret lokaler.

I 2002 fik skolen nye og flotte fysik/kemi-, natur/teknik-, hejmkundsksbabs- og sløjdlokaler.
I 2004 fik skolen et nyt, stort og flot Pædagogisk Service Center med tilhørende møderum, kursuslokale mm.
I 2004-2005 fik skolen to nye legepladser med boldbane og mange legeredskaber.
I 2006-2007 fik skolen bygget to nye klasselokaler til på fløj F og renoveret de tre fløje D-E-F med isolering, nye lofter, herunder bedre lydisolering.
Efter en brand på fløj D i 2010, blev fløj D genopført helt i 2012
I 2015 har hovedfløjen fået ny facade samt nye vinduer.

Lillestjernen (idag 0.-2.kl) blev udvidet, ombygget og renoveret i 2003-2004.

Elevernes skolemøbler

Skolemøblerne er af nyere dato og er ergonomisk fornuftige. De nyeste borde har hjul, så der nemmere kan omorganiseres afhængig af undervisningens behov.

Skolevejens trafiksikkerhed

Der er skolepatrulje ved Skovløbervangen/Hejrebakken og Skovløbervangen/Kollekollevej hver morgen. Desuden er der gode og sikre muligheder for at komme til og fra skole til fods og på cykel.

Lillestjernen ligger på en sidevej i et lukket vejsystem. Der er lyskryds med fodgængerovergang.